De steun bij ieder afscheid

Een bijzonder afscheid

Een bijzonder afscheid.

Past uw uitvaartverzekering bij uw wensen?

Veel mensen zijn zich niet bewust van de kosten van een uitvaart. Weet u wat de kosten van uw wensen zijn en of u hiervoor bij Monuta voldoende verzekerd bent? In uw Mijn Monuta account kunt u in één overzicht zien voor welke kosten u verzekerd bent.

Doe de Polischeck

Bent u verzekerd voor de kosten van uw uitvaart?

Een uitvaart kost al gauw tussen de € 6.500 en € 11.000. De hoogte van deze kosten hangt af van uw persoonlijke wensen. Weet u of u voldoende verzekerd bent? Via de Polischeck in uw Mijn Monuta account ziet u eenvoudig of uw uitvaartverzekering nog past bij uw huidige wensen. 

Bereken uw uitvaartkosten

U staat niet dagelijks stil bij de kosten van uw uitvaart. Toch kan het goed zijn om eens te bekijken wat uw wensen kosten. Zo weet u direct of u voldoende bent verzekerd. 

 

Waarom een uitvaartverzekering?

Uit onderzoek van Monuta blijkt dat ruim 43% van de mensen zich niet bewust zijn van de kosten van een uitvaart. Misschien heeft u genoeg spaargeld achter de hand. Als u dit niet heeft dan kan een uitvaartverzekering ervoor zorgen dat u later uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achterlaat. 

De kosten van een uitvaart zijn vaak hoger dan verwacht en zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Kiest u voor een begrafenis of crematie? En wilt u de afscheidsdienst bij u thuis houden of toch liever in een mooie zaal of cafe? U kunt zich voor de kosten van uw wensen verzekeren met een uitvaartverzekering. Benieuwd naar de kosten per maand? 

Bereken uw premie

Advies over uw verzekering

Voor advies kunt u direct contact opnemen met een financieel adviseur bij u in de buurt.

Zoek adviseur

Uitvaartwensen bespreken

Weet u wat de wensen zijn van uw partner of familieleden?

Leg uw wensen vast

Blog Bijzonder afscheid

Steeds meer Nederlanders willen een uniek afscheid. Wat komt daar allemaal bij kijken?

Lees het blog