De steun bij ieder afscheid

Monuta heeft al sinds 1923 ervaring met afscheid nemen. Een persoonlijk afscheid is niet iets waar we dagelijks over nadenken. We vinden het vaak lastig om hier een voorstelling bij te maken en stellen het daarom liever uit tot later. Door nu al wat voor te bereiden weet u zeker dat u later afscheid neemt op een manier die bij u past. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe u zich kunt voorbereiden.

Maak kennis met een uitvaartverzorger

Bij belangrijke gebeurtenissen in uw leven wilt u een klik met de persoon die u begeleidt. Ook met uw uitvaartverzorger. U kunt zich misschien weinig voorstellen bij uw eigen afscheid, u kunt zich er wel op voorbereiden. Er is altijd een uitvaartverzorger in uw buurt om uw wensen mee te bespreken. Met een beetje voorbereiding weet u zeker dat u later het afscheid krijgt dat bij u past. 

Afspraak aanvragen

Verzeker uw uitvaartkosten

De kosten van een uitvaart kunnen al gauw oplopen en zijn soms hoger dan verwacht. U kunt zich hier nu al op voorbereiden zodat u uw nabestaanden zorgen uit handen neemt en zeker bent van een passend afscheid. Dit kan bijvoorbeeld met een uitvaartverzekering van Monuta die altijd tussentijds aan te passen is.

Bereken direct uw premie

Een bijzonder afscheid. Je kunt je er misschien weinig bij voorstellen. Je kunt je er wel op voorbereiden.