Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Theater

Theatervoorstelling Troost
19 oktober in Leiden

Ik omhels je
met mijn hart

Het verliezen van iemand die u lief is, is vaak een ingrijpende gebeurtenis waarbij u verschillende vormen van emotie kunt ervaren. Misschien uit u zich door veel te huilen, voelt u zich boos of praat u makkelijk over het verlies. Maar het kan ook zijn dat u gesloten blijft en er liever niet over praat. Het kan zelfs zo zijn dat het voor de buitenwereld lijkt of u helemaal niet aangeslagen bent. Iedereen gaat anders om met het verlies. Omdat dit bij u past of omdat u het omgaan met verlies ‘van huis uit’ zo heeft meegekregen. De manier waarop wij troost zoeken en kracht vinden om met het verlies om te gaan, is dus voor iedereen anders.

In deze integere en persoonlijke voorstelling gaan de spelers, samen met het publiek, op zoek naar wat kracht geeft en troost biedt. Een muzikale voorstelling, waarin rouwen en afscheid nemen centraal staan.

Meld u aan
via het formulier

De voorstelling in het uitvaartcentrum aan de Gitstraat 1 in Leiden is op 19 oktober  van 20.00 tot 21.00 uur en wordt u kosteloos aangeboden. Inloop, inclusief een kopje koffie of thee, is vanaf 19.30 uur. Na afloop van de voorstelling is er nog gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten in de ontvangkamer. 

In verband met de maximale capaciteit van de aula vragen wij u zich aan te melden via het formulier hieronder.

Aanhef
Met hoeveel personen wilt u komen?
Afbeelding
theatervoorstelling