Monuta Team Bijzondere Uitvaarten

Team Bijzondere Uitvaarten Monuta

Elke uitvaart is bijzonder, want elk mens is uniek. Maar sommige uitvaarten zijn ook bijzonder, omdat de uitvoering om een speciale manier van werken vraagt. Deze uitvaarten hebben unieke elementen die niet dagelijks voorkomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om grote, complexe uitvaarten, uitvaarten met mediabelangstelling of uitvaarten waarbij protocol en ceremonieel een belangrijke rol spelen.

Om ook deze uitvaarten op de juiste manier te verzorgen, heeft Monuta een Team Bijzondere Uitvaarten. Dit team bestaat uit een aantal medewerkers die door het hele land ingezet kunnen worden.

Zij hebben door training en ervaring kennis opgedaan om bijzondere uitvaarten te verzorgen. Naast uitvaarten kunnen zij bijvoorbeeld ook een herdenkingsdienst of een stille tocht organiseren. Als het nodig is, is het team binnen een half uur beschikbaar.

Een voorbeeld van onze dienstverlening is onze bijdrage aan de organisatie van de ceremonie voor de terugkeer van de slachtoffers van de ramp met de MH17. 

Contact

Wilt u weten wat het Team Bijzondere Uitvaarten voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Hans Bleijerveld via 055 - 527 42 77 of het contactformulier hieronder.

Naar contactformulier

Meer informatie

Lees meer over het team of klik hieronder voor meer informatie over bijvoorbeeld een Veteranenuitvaart, Uitvaarten met korpseer en Staatsuitvaarten.

Meer informatie over Monuta