Waarom Monuta Vermeulen?

  • Zeer ervaren uitvaartverzorgers
  • Betrokken, informeel en persoonlijk
  • Punctueel
  • Professionele nazorg

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,2
Gebaseerd op 14 recensies

Welkom bij Monuta Vermeulen - Uitvaart Boxtel

Bob Vermeulen van Monuta Vermeulen is een betrokken uitvaartondernemer, met oog voor persoonlijke details en omringd door een professionele organisatie.

Ieder mens is uniek en verdient het afscheid dat bij hem of haar past. Bob regelt daarom de uitvaart zoals u dat wilt of zoals uw dierbare had gewild. Met een luisterend oor voor deze wensen slaagt hij er steeds weer in om te zorgen voor een passende, waardevolle laatste herinnering. Zo wordt een uitvaart een afscheid waar u tot in lengte van jaren met een goed gevoel op terugkijkt.

In een moeilijke periode is Bob u tot steun en neemt zijn team u vele praktische zaken uit handen. Nabestaanden krijgen zo de tijd, ruimte en hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen, zoals begraven of cremeren en de opbaarlocatie.

Uitvaart Boxtel, regio Den Bosch of Uden

Monuta Vermeulen - Uitvaart Boxtel verzorgt uitvaarten voor alle geloven en culturen in de regio 's-Hertogenbosch (met Boxtel, Vught, Schijndel, Liempde en Esch) en de regio Veghel, Uden en Oss. Daarnaast werkt Bob samen met gecertificeerde ondernemers en uitvaartcentra in de wijde omgeving van Boxtel, zoals Duijster Uitvaart Dienstverlening en Rouwservice Nederland. Daardoor kunnen wij ook aan speciale wensen voldoen.

Eigen rouwkamer

In Boxtel hebben wij een eigen rouwkamer, waar u te allen tijde uw dierbare overledene kunt bezoeken. Hier wordt u door ons op een uitermate gastvrije manier ontvangen. Koffie, thee en fris staan er altijd klaar. Een eigen ruimte biedt de gelegenheid om in een vertrouwde kring samen te komen, wanneer u dat wilt en zonder confrontaties met vreemden zoals in een mortuarium. Monuta Vermeulen maakt deel uit van uitvaartorganisatie Monuta, al 90 jaar toonaangevend in Nederland. Ook zonder verzekering, of indien u verzekerd bent bij een andere maatschappij, kunt u bij ons terecht voor een goede en betaalbare uitvaart.

Bij een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 0411 - 60 20 60, of  mail ons.