Recensies

Begripvol en lief

Aardige mensen, heel begripvol, Jelle en zijn vrouw heel erg lief

Deskundig

De deskundigheid van Jelle Boon, de uitvaartverzorger, heeft ervoor gezorgd dat we al ruim voor het overlijden van onze vader het besluit hadden genomen dat Jelle de uitvaart moest verzorgen.

Zo goed begeleid

In Januari is mijn moeder overleden. Via mijn buurvrouw kreeg ik Jelle Boon aanbevolen. Haar uitvaart is zo goed begeleid dat ik geen moment heb getwijfeld om heb weer Jelle boon in te schakelen voor de uitvaart van mijn man.

Korte lijntjes en snel handelen

Vooral de relaxte manier van communiceren was heel plezierig. Korte lijntjes en snel handelen. Ook de adviezen waren goed.

Zeer accuraat

Zeer deskundige en erg prettig in het contact. Voelen haarfijn aan wat nodig is, en nemen alles uit handen. Zeer accuraat.

We bevelen Monuta van harte aan

De verzorging van de overledene was keurig en gebeurde op een integere manier. Ook de hulp voor het alles regelen daarna gebuerde op een prettige en professionele manier. Hetzelfde kan gezegd worden van de samenkomst in de kerk, de begrafenis en de verzorging van de broodmaaltijd. Niets dan lof. We kunnen meneer en mevrouw Boon van harte aanbevelen om het werk namens Monuta te doen.

Neemt veel uit handen

Over de goede zorg om alles te regelen en dan wel voor en tijdens de uitvaart, en alles wat er bij komt kijken.

Super!

Meneer boon heeft de uitvaart van mijn vader en moeder verzorgt met heel veel liefde en respect! Echt grandioos! Een hele nare tijd maar dankzij meneer boon is het wat draagbaarder geworden! Ik ben meneer boon nog steeds heel erg dankbaar!

Duidelijk en meedenkend

De medewerker voelt de situatie goed aan is duidelijk en meedenkend

Prettige begeleiding

Goed geregeld, professioneel & vriendelijk