Recensies

Persoonlijk en professioneel

We hebben de hulp van Monuta Boon als zeer prettig ervaren. In deze tijd was het heel fijn dat Jelle ons veel zorgen uit handen nam omtrent het regelen van de uitvaart en ons zeer goed begeleidde. Hierbij was het contact zeer prettig en had Jelle telkens alle tijd voor ons; we hebben fijne gesprekken gevoerd.

Gewoon super

De zorg die wij hebben ervaren, ik en de kinderen, maar ook rest van de familie is gewoonweg super geweest. Vol aandacht voor onze wensen en ook voor de verhalen van de kinderen.

Respectvol en accuraat

Jelle en zijn vrouw werken vanuit hun hart. Staan voor je klaar en hebben een oplossing voor ieder probleem. Zijn erg respect vol en accuraat.

Perfect geregeld

Alles perfect geregeld door Jelle Boon en zijn vrouw.

Uitvaart.

Door Jelle en zijn vrouw is de uitvaart volledig verzorgd voor de partner van mijn vader. Jelle en zijn vrouw zijn geweldige mensen en erg hulpvaardig. Zijn meelevend en oplossing gericht. Kunnen zich goed inleven in de situatie. Werken netjes en zijn vriendelijk. We werden goed op de hoogte gehouden via email of telefoon. Het verloop van de dag kregen we op papier. Deze mensen werken van uit hun hart. Nog nooit meegemaakt dat de uitvaart zo goed geregeld werd.

Begrafenis Tante

Eergisteren overleden nog niet begraven en nu al alle lof voor de voorbereidingen van Jelle en zijn vrouw. Fijne mensen.

Begripvol en lief

Aardige mensen, heel begripvol, Jelle en zijn vrouw heel erg lief

Deskundig

De deskundigheid van Jelle Boon, de uitvaartverzorger, heeft ervoor gezorgd dat we al ruim voor het overlijden van onze vader het besluit hadden genomen dat Jelle de uitvaart moest verzorgen.

Zo goed begeleid

In Januari is mijn moeder overleden. Via mijn buurvrouw kreeg ik Jelle Boon aanbevolen. Haar uitvaart is zo goed begeleid dat ik geen moment heb getwijfeld om heb weer Jelle boon in te schakelen voor de uitvaart van mijn man.

Korte lijntjes en snel handelen

Vooral de relaxte manier van communiceren was heel plezierig. Korte lijntjes en snel handelen. Ook de adviezen waren goed.