Recensies

Fijne begeleiding

Zo vriendelijk dat je echt nog het gevoel hebt dat je echt begrepen wordt.

Super begeleid

Zeer goede begeleiding door mevr. & dhr. Alessie.

Fijne begeleiding

De dienst en huisbezoeken door Els en Rice Alessie waren geweldig goed. Lief en warmtevol, en tegelijkertijd ook een grote steun.

Dank

Beste Rice en Els, Namens de hele familie willen wij jullie hartelijk danken voor de goede organisatie en begeleiding van de uitvaart van onze moeder, oma en overgroot oma. De uitvaart is helemaal naar wens verlopen. We hebben van andere genodigden ook zeer positieve reacties ontvangen. In deze dienst hebben we oma in beeld gebracht zoals ze werkelijk was, de warmte straalde er van af. Persoonlijk vond ik de volgorde van de muziek, het aansteken van de kaarsjes door de achterkleinkinderen en het gedicht heel erg mooi in het geheel passen. Wij wensen jullie veel succes met het voortzetten van jullie verdere activiteiten. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan zal ik jullie zeker benaderen of aanbevelen.

Een groot compliment

Omdat den Heer en Mevrouw Alessie die de Uitvaart verzorgt hebben het Uitstekend gedaan hebben, Mijnheer Alessie heeft onze gevoelens op een mooie en integere manier verwoord en ook mevrouw Alessie heeft een prachtige bijdrage geleverd door alles in goede banen te leiden. De dienst verliep zonder een moment van hapering, alles verliep zoals men het graag zou willen dat het verliep. Ook de menselijke benadering van mijnheer en mevrouw was er een van medeleven en begrip voor ons en de nabestaande. Ook de nazorg is men niet vergeten.Hierbij een groot compliment voor mijnheer en mevrouw Alessie.

Begeleid

Wij zijn heel begeleid.

Uitvaart Tom Driessen

Ik ben uiterst tevreden over de service van Els. Ze is erg vriendelijk, behulpzaam en voor mijn gevoel 24/7 beschikbaar geweest na overlijden tot en met de uitvaart. Ik kon alles bespreken, ze luisterde goed, voldeed aan mijn wensen en soms eisen. Helemaal top. Dit is erg prettig. Ik zou Els zeker aanraden als uitvaartondernemer.

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering van Els en Rice Alessie. Nooit was iets teveel of raar.

Uitvaart Henny van Dorp-Kalkman

Hallo Els en Rice, Mede namens familie wil ik jullie beiden bedanken voor jullie aandeel in de uitvaart en afscheid ban mijn moeder. Jullie expertise, rust, compassie en doortastendheid heeft mij erg gesteund en het afscheid is dan ook door een ieder als waardevol ervaren. Je kunt iets als dit maar 1 maal doen. En dan moet t dus in 1 x goed. Dat is dankzij jullie gelukt. Bedankt! Margit Manders-van Dorp

Afscheid Jo Kouwenberg

Beste Els en Rice, Het is geweldig wat jullie de afgelopen week voor ons gedaan hebben voor het afscheid van Jo Kouwenberg. Met bewondering hebben we jullie doortastendheid en compassie ervaren. Wij brengen ook de dank over van de rest van de familie. We zullen jullie in voorkomende gevallen aanbevelen. Nogmaals bedankt, Paul Merks