Recensies

Goede dienstverlening

Service en dienstverlening is erg goed

Luisterend oor

Er wordt goed geluisterd naar de wensen

Uitstekende begeleiding

De begeleiding met Floortje Allessi was uitstekend.

Uitstekende dienstverlening

Specifiek om te benoemen is de uitstekende dienstverlening door mevrouw Floortje van Assouw-Alessie. De familieleden hebben juist door haar flexibele, emotioneel-standvastige en begripvolle houding veel ondersteuning ondervonden. Floortje heeft inhoudelijk richting gegeven aan de uitvaartdienst en daarin rekening gehouden met financi?le positie van moeder. Onze dank daarvoor!

Stijlvol

Omdat alles heel stijlvol was.

Ontzorgd

Het regelen van de uitvaart vraagt veel tijd van de nabestaanden. Wij zijn blij dat we veel aan Monuta konden overlaten en het goed geregeld werd.

Hartelijk en meelevend

Warm, hartelijk, meelevend, inlevend en menselijk

Alles goed verzorgd

Omdat alles goed verzorgd is.

Verzorging uitvaart

Op 30 sept was ik bij de uitvaart van mijn schoonzus joke doorschodt.Hierbij mijn complimenten voor de fantastische organisatie .Floor heeft de ceremonie top begeleid op een mooie manier.Ben dankbaar hiervoor voor mijn broer.Ook dat moment bij de afscheid dat wij uit denhaag kwamen en in de file dat ze toch dat half uurtje langer bleef onze dank hiervoor..

Wij konden ons richten op het afscheid

Wij hadden een goede klik met Els Alessie omdat zij veel rust bracht, onze ideeen respecteerde, prettig mee heeft gedacht . Ook gaf zij het vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld werd zodat wij dat stuk los konden laten en ons konden richten op het persoonlijk afscheid nemen. Alles is verlopen zoals wij het voor ogen hadden en wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid van onze moeder