Recensies

Ontzettend bedankt

Ik wil jullie nog ontzettend bedanken voor de professionele, attente en warme begeleiding tijdens beide hectische periodes. Meedenken, vooruitdenken en creativiteit, niets was teveel, erg prettig om met jullie op die manier aan het werk te zien en ons te ontzorgen. Ik hou er goede herinneringen aan over. Ik wens jullie heel veel succes met het ‘familiebedrijf’ waarin ieder zijn steentje bijdraagt.

Ontzettend respectvol

Alles met uiterste zorgvuldigheid en heel veel respect.

Veel ruimte voor onze wensen

Er word goed meegedacht om de begrafenis/crematie zo te laten verlopen dat nabestaanden met een goed gevoel ook deze moeilijke taak kunnen volbrengen. Er is veel ruimte om alles naar wens te regelen

Persoonsgericht

Persoonsgerichte benadering.

Betrokken organisatie

Monuta is een betrokken organisatie die volledig meedenkt van begin tot eind. Altijd bereikbaar voor vragen en heel open en hartelijk. Dingen waar je niet bij stil staat tijdens een overlijden zijn volledig door monuta tot onze aandacht gebracht.

Hartelijk en meedenkend

Een hartelijk meedenkende uitvaartverzorger. Goed adviserend en gelet op de kosten advies in wel en niet verzorgen.

Geen wens is te gek

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk , meelevend. Betrokken en geen wens is te gek

Ontzettend dankbaar

Lieve Els, Wij zijn jou ontzettend dankbaar voor jou inzet en betrokkenheid bij de uitvaart van Toine. Niets was jou teveel, alles was mogelijk en jullie regelden echt alles. Je gaf ons het vertrouwen dat de uitvaart bij jou/ jullie in goede handen was. Wat was het mooi om Toine vanuit zijn vertrouwde omgeving uitgeleide te doen. Ook op de afscheidsceremonie heb jij op een hele mooie en warme manier gesproken. Hierdoor kunnen wij er met een heel fijn gevoel op terugkijken, ondanks het verdriet. Ook waarderen wij het zeer dat jij na de drukte van de uitvaart, nog regelmatig informeert hoe het verder met mij en de kinderen gaat. Ook Floortje en Annette wil ik heel hartelijk bedanken . Samen hebben jullie er een hele mooi afscheid van gemaakt.

Uitvaart Rineke Donkers

Lieve Els, Graag wil ik je bedanken voor de uitstekende hulp voor de begeleiding van de uitvaart. Geduld, advies en hartelijkheid waren de kernwoorden. GEWELDIG. Wil je dit ook doorsturen aan Annette van Vessem en Hetty Snoeren.b.v.d. Met hartelijke groet Mathé

Samen en in overleg

Bij alles ben je als naaste familie betrokken en alles gaat in overleg.