Crematie regelen

013 - 850 39 52 24/7 bereikbaar

Er is een crematorium in Tilburg en Breda waar ik regelmatig gebruik van maak. Maar ook in Oosterhout is een modern crematorium, waar nabestaanden gepast afscheid kunnen nemen.

Crematorium Tilburg

Veel crematies vinden plaats in Crematorium Tilburg. Het crematorium heeft een mooie lichtinval en ligt in een groene omgeving. Er zijn vier aula’s. Hier kunt u een afscheidsviering en een condoleance houden. Crematoria staan bekend om de tijdsdruk. Daarom heeft het crematorium in Tilburg de tijden van de afscheidsviering en de condoleance standaard verruimd. Zo hoeft u géén tijdsdruk te ervaren. De nieuwe “aula”  Grand Cafe Ode is geheel ingericht om het leven te vieren, (zoals vele mensen tegenwoordig hun uitvaart omschrijven) van Tilburgse bieren op de tap tot een volledig diner is hier mogelijk.

Crematorium Oosterhout

In Oosterhout heb ik al veel mooie afscheidsvieringen kunnen realiseren. Het is een mooie locatie, maar vooral de medewerkers zijn erg gastvrij en behulpzaam. De medewerkers doen er alles aan om het afscheid nog persoonlijker te maken. De aula is voorzien van allerlei technische snufjes om op een ontroerende wijze het leven van de overledene te gedenken. Denk aan een (virtuele)danseres die danst op een geliefd muziekstuk met foto’s en teksten die in de maat van de muziek voorbij komen. Of een lichtjesuitvaart, waarbij het bij binnenkomst donker is en je vooral de kist ziet staan, verlicht onder een sterrenhemel van olielampjes.

Zeer persoonlijke benadering, zorgvuldig, gepast contact, uitstekende verzorging van opbaring, uitvaart, drukwerk, bloemen etc. Niets te wensen over! "– Heer Hendriks

Kosten crematie

Een crematie is minder duur dan begraven. Voor elk budget kan ik een crematie regelen. Wanneer er geen hoog budget is, kijken we samen naar alternatieven, die toch een persoonlijke tint aan de crematie geven.

Urn of assieraad

Na de crematie blijft de as nog een maand in bewaring bij het crematorium. Daarna ontvangt u een brief om een afspraak te maken om de as op te halen. U kunt de as van uw dierbare bewaren in een urn of dichtbij u dragen in een assieraad. Ook kunt u de as uitstrooien bij het crematorium of op een andere plek. Hiervoor heeft u wel toestemming nodig van degene van wie de grond is waar u de as wilt uitstrooien. Ook een plek in een nis of een columbarium is mogelijk. Na de crematie kunt u contact met mij opnemen als u meer informatie wilt, bijvoorbeeld over een passende asbestemming.

Wij kunnen blijven bedanken. Het heeft ons goed gedaan dat wij samen met jullie voor een prachtig afscheid hebben kunnen zorgen. Deze complimenten krijgen wij ook terug van onze naaste omgeving. Echt super!" – Anja Koenen

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor asbestemming of de kosten van een crematie? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik ben dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 013 - 850 3952 of 076 - 700 27 95.

Neem contact op om een crematie te regelen 

Waarom Monuta Els Alessie?

  • Nabestaanden staan op de eerste plaats
  • Kwaliteit en deskundigheid
  • Het goede gevoel
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Tilburg Reeshof, Dongen, Rijen, Molenschot, Hulten, Teteringen, Galder, Strijbeek, Ulvenhout, Bavel, Chaam