Waarom Monuta Puravida?

  • Bij mij staan uw wensen centraal
  • Persoonlijke benadering
  • Puur en oprecht

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,3
Gebaseerd op 18 recensies

Voor een uitvaart in Berkel en Rodenrijs en Pijnacker en Nootdorp

Bij het regelen van een uitvaart moet u in korte tijd veel beslissingen nemen. Dan is het belangrijk dat er iemand is, die in deze moeilijke tijd overal aan denkt en de juiste vragen stelt. Iemand die goed luistert naar uw persoonlijke wensen en ideeën en u de tijd en ruimte geeft om het afscheid op uw manier te organiseren. Yvette van Dorp, Monuta Puravida, ondersteunt u in deze periode graag bij een uitvaart in Berkel en Rodenrijs en Pijnacker-Nootdorp. 

Bij een overlijden kunt u mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer 010 - 511 55 97. Samen komen we tot een mooi afscheid. Een afscheid op uw manier! Lees meer over mijn benadering in uitvaartzorg in mijn columns.

Aandacht voor details

Monuta Puravida verzorgt een uitvaart in Berkel en Rodenrijs en Pijnacker en Nootdorp, maar ook in Bleiswijk, Bergschenhoek en Delfgauw. Ik wil nabestaanden helpen om de uitvaart naar de wens van de overledene en henzelf tot in de puntjes te regelen. Ik ben de persoon waar u op kunt vertrouwen, die altijd bereikbaar is en dag en nacht voor u klaarstaat in deze moeilijke periode. Met al mijn creativiteit en aandacht wil ik u helpen om te kijken wat voor u troostend kan zijn in deze dagen van verdriet. Zo wil ik ervoor zorgen dat afscheid nemen van uw dierbare niet alleen verdrietig is, maar tegelijk ook troostend kan zijn.

Neem gerust contact op

Op deze website vindt u meer informatie over mijn werkwijze. Bel of mail me gerust als u (vrijblijvend) een persoonlijk gesprek wilt over mijn werkwijze en de mogelijkheden voor een uitvaart in Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Nootdorp, maar ook in Bleiswijk, Bergschenhoek en Delfgauw. U kunt mij bereiken via telefoonnummer 010 - 511 55 97 of e-mail adres puravida@monuta.nl.