Uitvaart regelen

Graag wil ik u tijdens het regelen van de uitvaart in Berkel en Rodenrijs en Pijnacker en Nootdorp begeleiden, in alle rust en met aandacht voor details. Ik verzorg een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering. U kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 010 - 511 55 97.

Uitvaartverzorging

Definitief afscheid nemen van iemand waar je veel van houdt, is één van de moeilijkste dingen. Dat vraagt liefdevolle aandacht en tijd. Het laatste afscheid; de uitvaart, kan maar één keer worden genomen. Een uitvaart kun je nooit meer overdoen en moet daarom kloppen. Ik wil u graag ondersteunen tijdens het regelen van de uitvaart in Berkel en Rodenrijs en Pijnacker en Nootdorp.

Begrafenis regelen

Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Pijnacker waar u terecht kunt. Ik vertel u graag over de verschillende mogelijkheden. Dat geldt voor de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: we zoeken bij het regelen van de begrafenis in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Nootdorp samen naar wat bij u en de overledene past.

Crematie regelen

In de omgeving van Berkel en Rodenrijs, en Pijnacker en Nootdorp kan ik alles rondom de crematie regelen, bij bijvoorbeeld crematorium De Meerbloemhof in Zoetermeer, Hofwijk in Rotterdam of Iepenhof in Delft. Wilt u echter gebruikmaken van een crematorium ergens anders in het land, dan is dat geen probleem. Ik regel de uitvaart ook daar samen met u.

“Wanneer je partner overlijdt stort je wereld in. Yvette van Dorp heeft alle zaken met betrekking tot de uitvaart voor haar rekening genomen. Dit deed zij op voortreffelijke manier, warm, professioneel, eigentijds en zeer ondersteunend. Zeer bedankt!” – Dhr. Van Kromkamp

Waarom Monuta Puravida?

  • Bij mij staan uw wensen centraal
  • Persoonlijke benadering
  • Puur en oprecht

Werkgebied

Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk en Nieuwerkerk aan de IJssel