Recensies

Op deze pagina wil ik u graag recensies over mijn dienstverlening laten lezen. Op die manier leest u wat families ervaren hebben op een moment dat ik voor hen de uitvaart mocht verzorgen. Zo krijgt u een indruk van wat ik voor u in Hengelo en omgeving kan betekenen.

Twee goede ervaringen

Twee keer ervaring met Monuta. Beide keren goed bevallen. Zeker de laatste keer bij Klaas Sap (Hengelo OV) van Monuta.

Uitvaart

Beste Klaas, Je bent een topper in je vak en een geweldige persoonlijkheid. We zijn erg blij dat we wederom een uitvaart samen met jou, ondanks ons verdriet, toch tot een feestje hebben kunnen maken. Het voelt zo vertrouwd... Heel erg bedankt voor al je regelwerk en je aanwezigheid! Fam. van Otten

Alles was keurig geregeld

Alles was keurig geregeld en een heel goed contact met de uitvaartbegeleider (Klaas Sap).

Alles is bespreekbaar

ik ben zeer tevreden heb de wensen van de overledenen allemaal kunnen waarmaken dank zij Monuta Alles is bespreekbaar en de aandacht voor de nabestaanden top!!

Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld door Klaas Sap

Een erg prettige man

Ik ben zeer tevreden over de heer Sap. Hij heeft alles prima geregeld, met ons meegedacht, juiste toon in communicatie. Een erg prettige man!

Ook de nazorg is geweldig

Nou dat is heel eenvoudig, Klaas Sap heeft 5 jaar geleden de uitvaart van ons pas geboren kleinzoontje geregeld! Geweldig zoals Klaas dat gedaan heeft! Zo triest dat het ook was, Klaas was voor de hele fam.een hele grote steun! Toen mijn man overleden was hoorde ik dat monuta het ook over kon nemen van de AVVL waar wij verzekerd waren! Zo doende dat wij naar monuta zijn gegaan! Nou Klaas heeft het weer geweldig voor elkaar gemaakt en ik en mijn kinderen kunnen er zo mooi op terug kijken ook was het verdriet zeer groot! Ook de nazorg is geweldig! Wij zijn ontzettend tevreden hoe alles is gegaan en onze dank daar voor!

Hartelijk bedankt

Beste meneer Sap, Hartelijk bedankt voor de goede zorgen, waarop u de uitvaart van onze vader/partner heeft gerealiseerd. Mvg Fam Jorritsma.

Mooi afscheid

Beste meneer Sap, Hartelijke dank voor de bijzonder goed geregelde plechtigheid en uitvaart van mijn moeder. U heeft alles op een adequate, rustige en warme manier gedaan en alles met de puntjes op de i geregeld. Beter had het niet gekund. Dit kan alleen als iemand liefde heeft voor zijn vak. U heeft veel bijgedragen aan het mooie afscheid van mijn moeder. Hartelijk dank

Perfecte uitvaart

Beste Klaas, Mijn zoon en ik willen U nog hartelijk bedanken voor de perfecte uitvaart van onze broer en oom. Uw betrokkenheid en begeleiding bij alles wat er bij komt kijken was geweldig, inclusief de kleinere details. Niets werd opgedrongen, alles in goed overleg en soms met wat kleine maar waardevolle tips. Wij zullen U, zo nodig, altijd aanbevelen bij andere mensen. Mvg. Fam. Oudshoorn