Recensies

Op deze pagina wil ik u graag recensies over mijn dienstverlening laten lezen. Op die manier leest u wat families ervaren hebben op een moment dat ik voor hen de uitvaart mocht verzorgen. Zo krijgt u een indruk van wat ik voor u in Hengelo en omgeving kan betekenen.

Tactvolle en vriendelijke begeleiding

De correcte, gedetailleerde wijze waarop De heer Sap uit Hengelo(O)van begin tot einde alles tactvol en vriendelijk heeft begeleid, is de reden waarom wij tot deze waardering zijn gekomen.

Een hele vriendelijke en rustige man die alle tijd neemt om de begrafenis te regelen

Klaas je hebt zowel de begrafenis van onze vader als van onze moeder geregeld. Heel er bedankt voor alle zorg. Top! Familie Siemerink

Warm en integer

Klaas was een warm en integer persoon, met gepaste afstand was kwam hij zeer betrokken over. Ik heb vier kinderen (8,9,13 en 15) zij voelden zich zo op hun gemak dat ze alle vragen die ze hadden durfden te stellen...dat is fijn in zo'n moeilijke situatie. Ook eerlijk advies ontvangen over bv het wel/niet aangaan van een dubbelgraf gezien mijn te jonge leeftijd. De kleine extra's voelden heel groot!! Niets anders dan lof. Het eerste gesprek na overlijden met de telefoniste verliep ook heel rustig en menselijk, niets overhaasten was het advies. Alles in overleg.

Hele mooie uitvaart!

Klaas Sap heeft de uitvaart heel mooi uitgevoerd. Ben heel tevreden over de uitvaart.

Twee goede ervaringen

Twee keer ervaring met Monuta. Beide keren goed bevallen. Zeker de laatste keer bij Klaas Sap (Hengelo OV) van Monuta.

Uitvaart

Beste Klaas, Je bent een topper in je vak en een geweldige persoonlijkheid. We zijn erg blij dat we wederom een uitvaart samen met jou, ondanks ons verdriet, toch tot een feestje hebben kunnen maken. Het voelt zo vertrouwd... Heel erg bedankt voor al je regelwerk en je aanwezigheid! Fam. van Otten

Alles was keurig geregeld

Alles was keurig geregeld en een heel goed contact met de uitvaartbegeleider (Klaas Sap).

Alles is bespreekbaar

ik ben zeer tevreden heb de wensen van de overledenen allemaal kunnen waarmaken dank zij Monuta Alles is bespreekbaar en de aandacht voor de nabestaanden top!!

Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld door Klaas Sap

Een erg prettige man

Ik ben zeer tevreden over de heer Sap. Hij heeft alles prima geregeld, met ons meegedacht, juiste toon in communicatie. Een erg prettige man!