Uitvaartverzorger

Klaas Sap: uw uitvaartverzorger in Hengelo en omstreken

Toen ik als jongen van 13 jaar vanuit Sneek naar Oldenzaal verhuisde, had ik niet kunnen bedenken dat ik me in deze regio zo thuis zou voelen. Na een sociale studie en een lange loopbaan bij Polaroid, begon ik in 2009 als uitvaartondernemer. Als Monuta Sap verzorg ik uitvaarten in Hengelo en omgeving, de plaats waar ik nu al jaren met veel plezier woon. Doordat ik alleen werk heeft u bij mij altijd een vast aanspreekpunt. En doordat ik onderdeel ben van Monuta, profiteert u van de zekerheid van een landelijke organisatie.

Hengelo en omgeving

Dankzij mijn achtergrond voel ik goed aan wat er wel en niet kan in Hengelo. Ik weet bij welke begraafplaatsen en crematoria iets wel of niet kan, en ik ken bijzondere uitvaartlocaties. Maar natuurlijk kan ik als begrafenisondernemer bijvoorbeeld ook een begrafenis regelen elders in het land. Verder blijf ik goed op de hoogte van alle ontwikkelingen, zoals de plannen voor natuurbegraafplaatsen in Bentelo en Diepenveen en nieuwe crematoria in Oldenzaal en Borne. Wilt u hier iets over weten, dan kunt u mij dat gerust vragen.

 

Klaas, bedankt voor de geweldige manier waarop je de uitvaart van onze dochter hebt geleid en begeleid. Het was perfect. – familie Pelle

Persoonlijke uitvaart

Als uitvaartverzorger sta ik voor een persoonlijk afscheid. Een rouwkaart en het rouwvervoer bijvoorbeeld mogen best passen bij wie iemand was. Zo kan iemand van de motorclub een prachtig afscheid krijgen bij het crematorium als zestig motoren tegelijk staan te ronken. Of wat te denken van een intieme afscheid thuis, waarbij de familie in alle rust op ontspannen wijze afscheid kan nemen op de manier zoals zij dat willen.

Rust voor afscheid en keuzes

Rust vind ik heel belangrijk in mijn vak: de rust en tijd om afscheid te nemen, en om belangrijke keuzes te maken. Daar begeleid ik de familie graag bij. Dankzij mijn ervaring als uitvaartverzorger help ik u een moeilijke tijd door. Ik wil alles voor u regelen. Zo zeg ik wel eens: de familie hoeft de deur niet eens uit. Laat mij u waar mogelijk ontzorgen. Ik neem u graag alle praktische zaken uit handen, dan heeft u alle tijd om afscheid te nemen en zich voor te bereiden op de uitvaart.

Wilt u eens kennismaken?

Spreekt mijn manier van uitvaartverzorging u aan? Of wilt u eens vrijblijvend in gesprek gaan over de mogelijkheden rondom een uitvaart in Hengelo en omgeving? Twijfelt u dan niet en neemt u gerust contact met mij op. Ik sta voor u klaar en beantwoord uw vragen graag.

Waarom Monuta Sap?

  • Alle rust voor uw keuzes
  • Persoonlijke uitvaart
  • Kennis van de regio
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Betrokken door er écht te zijn

Werkgebied

Bentelo, Beckum, Hengelo Ov, Deurningen en Borne