Rouw V.I.P. bussen

Samen met uw dierbare naar de laatste rustplaats in een Rouw V.I.P. uitvaartbus

Rouw V.I.P. bussen maken het mogelijk om tot het laatste moment bij uw overleden dierbare te zijn. De uitvaart kan geheel naar eigen wens worden ingevuld.
Zo kan er bijvoorbeeld in overleg een speciale route worden gereden langs alle dierbare plekken van de overleden. De uitvaartbussen kunnen de dierbare met 8 familieleden of de dierbare met 22 familieleden en een extra rolstoel meenemen. Ook is het mogelijk de beide bussen te combineren, waarbij u de overledene en daarbij tot 38 familieleden kunt vervoeren op de dag van de uitvaart.

Patricia van Vliet heeft met families die zij begeleidde al diverse malen gebruik gemaakt van Rouw VIP uitvaartbussen. Het is zeer comfortabel. Aan boord bent u van alle gemakken voorzien zoals een toilet. Ook is het mogelijk om een DVD beelden of CD met lievelingsmuziek van de overledene aan boord af te spelen. Voor langere afstanden kan er desgewenst ook catering aan boord worden verzorgd. Voor oudere passagiers is de bus voorzien van een verlaagde instap, zodat zij ook veilig in kunnen stappen. In de bagageruimte kunnen uiteraard rollators e.d. eenvoudig meegenomen worden.

De sfeer in de bus is meteen heel gemoedelijk en ontspannen. Met elkaar kan er in alle rust gepraat, gelachen en gehuild worden. Qualitytime en rust, zijn op zo’n dag heel belangrijk.

 

Contactgegevens

T:  06 – 47 84 81 81.

E: info@rouw-vip.nl

I: www.rouw-vip.nl