Afscheid vastleggen via een voorgesprek

076 - 88 77 552 24/7 bereikbaar

Bespreek uw wensen vrijblijvend

Een bijzonder afscheid is niet iets waar we dagelijks over nadenken. We stellen de gedachte aan overlijden graag zo ver mogelijk uit, tot dit moment dichterbij komt. Toch ontkomen we er soms niet aan om eerder dan gepland hierover na te denken. Daarom kan het geruststellend zijn om uw uitvaartwensen van te voren al te bespreken. Dit kan tijdens een voorgesprek met Patricia van Vliet of Yvonne Jorissen. 

Wat is een voorgesprek?

Een voorgesprek is een vrijblijvend gesprek met een uitvaartverzorger. Patricia van Vliet of Yvonne Jorissen neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid. U bespreekt in dit gesprek met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Zo heeft u de zekerheid dat uw afscheid volgens uw wensen verloopt en past bij wie u bent. Het is ook mogelijk het gesprek met uw dierbaren samen te voeren. 

Een voorgesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een duidelijk overzicht van de kosten. Hierdoor laat u uw dierbaren op het moment dat het zover is niet met onverwachte vragen achter. Het is altijd mogelijk uw wensen later nog aan te passen. 

Afspraak inplannen met de uitvaartverzorger

Via het formulier hieronder kunt u vrijblijvend een voorgesprek met Patricia van Vliet of Yvonne Jorissen inplannen. Zodra u het formulier verstuurd heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Waarom Monuta Patricia van Vliet?

  • Hoge kwaliteit en hoog servicelevel
  • Belang van cliënt voorop
  • Specialist in thuisopbaringen
  • Nieuwetijdse visie op afscheid
  • Creatief en oog voor detail

Werkgebied

Prinsenbeek, Etten-Leur, Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen