Waarom Monuta Westerveld?

  • Uw wensen staan centraal
  • Persoonlijke benadering, aandacht en betrokkenheid
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering
  • Met respect voor religie en tradities
  • Klein team, nauwe betrokkenheid

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 57 recensies

Welkom bij Monuta Westerveld - Uitvaart Hoofddorp en omgeving

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Het leven staat even in de pauzestand. Toch moet er in de dagen na het overlijden in korte tijd veel worden geregeld. Er dienen beslissingen te worden genomen met betrekking tot het afscheid en de invulling van de uitvaart. Dat zijn bovendien beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en het plaats geven van het verdriet.

In deze moeilijke periode kan Monuta Westerveld het verdriet niet bij u wegnemen.

Wat Monuta Westerveld wel voor u kan doen, is samen met u een uitvaart creëren die past in de stijl van u en de overledene en waarin nabestaanden hun verlies een plaats kunnen geven. Op het moment dat u daar behoefte aan heeft, heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta Westerveld kunt leggen. Een uitvaart is eigenlijk net zo persoonlijk als iemands leven.

Voor een uitvaart in Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Duin & Bollenstreek, waaronder de plaatsen: Aalsmeerderbrug, Abbenes, Bennebroek, Bentveld, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, De Hoef, Haarlem-Schalkwijk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Leimuiderburg, Lisserbroek, Lisse, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Overveen, Rijsenhout, Rozenburg nh, Schiphol, Schiphol-Rijk, Vogelenzang, Vrouwenakker, Weteringbrug, Zandvoort en Zwaanshoek staat Monuta Westerveld voor u klaar

Bij een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer:  023 - 562 70 10Meer informatie