Actueel

10 liedjes over broers en zussen

Na Vaderdag en Moederdag is er nu ook Nationale Broer en Zus-dag. Het idee is dat we op deze dag, 30 september,  aan onze broers en zussen laten weten dat we van ze houden. Vorig jaar werden al talloze foto’s gedeeld met daarop broers en zussen. Ook Radio 3FM doet mee door enkel nummers te draaien die te maken hebben met broers en zussen. Of die gemaakt zijn door bandjes met broers en zussen erin. Hier vindt u tien nummers die die dag gedraaid kunnen worden. Welk liedje zou u willen horen?

Top 10 bijzonder rouwvervoer

Bij rouwvervoer denkt u ongetwijfeld al snel aan een zwarte rouwauto. Maar er is meer mogelijk dan u denkt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor witte auto’s, luxe merken of een limousine in een kleur naar keuze. Maar er kan zelfs meer dan dat. Wat te denken van een motor met zijspan, een rouwkoe of de uitvaartbus? In dit artikel geven we u 10 tips voor bijzonder rouwvervoer. Wat past bij u?

10 bijzondere uitvaartrituelen

In Nederland denken we het soms net even anders te doen dan anderen als het gaat om de uitvaart en uitvaartrituelen. We kiezen bijvoorbeeld steeds vaker voor livemuziek of luxe catering. Maar in sommige delen van de wereld doen ze het pas écht anders. In Ghana kun je bijvoorbeeld begraven worden in een teenslipper. En in Madagaskar dansen ze letterlijk met hun doden. Lees snel verder en ontdek welke bijzondere uitvaartrituelen er zijn!

10 begraafplaatsen die je gezien moet hebben!

Het is niet de meest voor de hand liggende locatie om te bezoeken tijdens een vakantie: een begraafplaats. Toch is het vaak een oase van rust in een drukke stad vol musea en andere bezienswaardigheden. Met de vakantie in het vooruitzicht geven wij u graag tien tips voor begraafplaatsen in binnen- en buitenland die de moeite van het bezoeken echt waard zijn. Dat is weer eens wat anders dan een pretpark, strand of museum!

Nissans voor Monuta Westerveld

Simon Westerveld, eigenaar van Monuta Westerveld, toonde zich een blij man afgelopen maandag. Bij Hoeke Hoofddorp vond op de Robijnlaan 2 de officiële overhandiging van drie nieuwe Nissans plaats.

"Wij zijn trots dat we aan een Hoofddorps bedrijf drie nieuwe Nissans mogen leveren", laat eigenaar Patrick Hoeke weten. "Wij doen al jaren met veel tevredenheid zaken met de familie Hoeke", vult Westerveld aan. "Dat is ook reden dat wij wederom voor het merk Nissan hebben gekozen. We zijn daar heel tevreden over."

Vacature: Uitvaartverzorger

Monuta Westerveld zoekt: Uitvaartverzorger

Monuta Westerveld is al 17 jaar een franchise vestiging van Monuta Uitvaartzorg, een landelijke organisatie voor uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. Ons werkgebied is de regio Haarlemmermeer, Duin & Bollenstreek en Zuid-Kennemerland. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn wij op zoek naar een: Uitvaartverzorger (m/v) - voor gemiddeld 40 uur per week

Eigen uitvaart liefst respectvol en ingetogen, maar niet in de kerk

Meerderheid heeft nagedacht over uitvaart, wensen worden echter vaak niet besproken.

In het kader van de themacampagne Even stilstaan bij afscheid nemen onderzocht Monuta in hoeverre Nederlanders vanaf 45 jaar nadenken over hun eigen uitvaart. Uit dit onderzoek, uitgevoerd door NL-Eyes onder 1913 Nederlanders van 45 jaar en ouder, blijkt dat zij de uitvaart het liefst respectvol en ingetogen willen. Een verdrietige of juist uitbundige uitvaart wordt het minst gewaardeerd.