Uitvaartverzorgers

Alle uitvaartverzorgers zijn opgenomen in het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorgers van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. De uitvaartverzorgers hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Wij begeleiden u vanaf het eerste contact tot na de uitvaart en komen samen met u tot een uitvaart in de stijl die bij u en uw dierbare past.

Om er voor te zorgen dat het afscheid en de uitvaart een persoonlijke invulling krijgen, luisteren wij naar u en geven wij u suggesties. Zo geven wij de steun bij iedere uitvaart, bij het maken van keuzes die rond en op de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan uw dierbare overledene.  

Persoonlijke benadering, aandacht en betrokkenheid

Monuta Westerveld is bekend met alle tradities en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Onze uitvaartverzorgers zijn in het bijzonder bekend met plaatselijke mogelijkheden en verzorgen uitvaarten in de regio Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Duin & Bollenstreek, waaronder de plaatsen:

Aalsmeerderbrug, Abbenes, Bennebroek, Bentveld, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, De Hoef, Haarlem-Schalkwijk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Leimuiderburg, Lisserbroek, Lisse, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Overveen, Rijsenhout, Rozenburg nh, Schiphol, Schiphol-Rijk, Vogelenzang, Vrouwenakker, Weteringbrug, Zandvoort en Zwaanshoek.

De herinnering van het leven geeft steun en troost voor de nabestaanden bij het verwerken van het verlies.

Marcel Schabbink

Uitvaartverzorger

Marcel Schabbink, uitvaartverzorger, werkt sinds 2000 in de uitvaartbranche en sinds 2014 bij Monuta Westerveld.

Meer over mij

Cees Brugman

Uitvaartverzorger

Cees Brugman, uitvaartverzorger, werkt sinds 1999 in de uitvaartbranche en sinds 2009 bij Monuta Westerveld.

Voor mij zit de uitdaging in het omgaan met mensen, om samen te kijken hoe zij de uitvaart vorm willen geven en om op passende wijze het afscheid van een dierbare te regelen.

Meer over mij

Simon Westerveld

Uitvaartverzorger

Simon Westerveld, uitvaartverzorger, is vanaf het begin het gezicht van Monuta Westerveld en werkt sinds 1980 in de uitvaartbranche.

Meer over mij

Waarom Monuta Westerveld?

  • Uw wensen staan centraal
  • Persoonlijke benadering, aandacht en betrokkenheid
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering
  • Met respect voor religie en tradities
  • Klein team, nauwe betrokkenheid

Werkgebied

Schiphol, Luchthaven Schiphol, Schiphol-Rijk, De Hoef, Vrouwenakker, Rijsenhout, Aalsmeerderbrug, Rozenburg Nh, Oude Meer, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Heemstede, Vogelenzang, Bentveld, Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek, Cruquius, Beinsdorp, Nieuw Vennep, Burgerveen, Leimuiderbrug, Weteringbrug, Abbenes, Buitenkaag, Lisse, Lisserbroek, Hillegom